Начало   Обяви, търгове, конкурси   Профил на купувача   За контакти   Вашите въпросиТук може да задавате Вашите въпроси.
Вашият въпрос ще се появи в тази страница, заедно с отговора даден от специалист, в рамките на 7 работни дни!
Моля, задавайте само въпроси свързани с общината, за да получите отговор!
Моля, пишете на кирилица! За целта може да използвате бутона "Клавиатура"!
Задай въпрос
Клавиатура:

* Вашето име
* Въпрос


Страница: 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 

Вашите въпроси

Защо директорът на у-ще Ангел Кънчев не пуска децата ни във т.нар фитнес зала?Той се затваря там и спортува около 2 часа на уредите.Моля ,да му се направи забележка..
Стоянова, 09.01.2014


Уважаема г-жо Стоянова,
Уредите за фитнес са предназначени за часовете по физ. култура и спорт и се използват, съгласно програмата на уч дисциплина.
Ако няма от какво да се страхувате, спокойно можете да зададете този въпрос на Йордан Варадинов - директор на ОУ "Ангел Кънчев". Предполагам, че ще получите исканата информация.
Величка Стойчева, _Дирекция "Хуманитарни дейности", 10.01.2014


Защо директорката на ОДЗ Зорница иска да води децата ни на екскурзии с автобусите на близкия и Пиронков?Как нямат срам тези хора?
костадинова, 06.01.2014


Уважаема г-жо Костадинова,
В ОДЗ "Зорница" не е организирана екскурзия с автобус за децата.
Величка Стойчева, _Дирекция "Хуманитарни дейности", 10.01.2014


Здравейте бях ви писала относно служителките на бюрото по труда,докога ще им търпим грубото и лошо отношение.Към кои трябва да се обърна за да изкажа разочарованието специално от служителката Силвия Дойчева от 101 стая.
Христина П., 22.12.2013


Уважаема г-жо Христина П.,
Дирекция "Бюро по труда" Асеновград е структура към Агенцията по заетостта на МТСП.
Тази дирекция се ръководи от директор и следва да се обърнете към него.
Величка Стойчева, _Дирекция "Хуманитарни дейности", 10.01.2014


Внимание опасни пешеходни пътеки. Става въпрос за участъка при влизане в града от Пловдив до излизането от него. Защо не се вземат мерки и да се поставят изкуствени неравности /тип лежащ полицай/ Това е единствения начин да се спасяват животи. Всеки ден виждам коли които връхлитат с бясна скорост в градските улици. Спрете това преди да е станало късно.
Росен Керпов, 18.12.2013


Г-н Керпов за 2014 г. в дейността на Общинската комисия по Безопасност на движението са заложени средства за изграждане на повдигнати пешеходни пътеки на бул."България" за ограничаване на скоростта на движение на МПС-та.
Александър Бебев, _Дирекция "Финанси", 08.01.2014


Здравейте!
Пиша ви и питам за трети път в рамките на 1,5 години,КАКВО смятате да предприемете с режима на движение на каруците из целия град?
Защо никой не му прави впечатление изпражненията от каруците,който са купчини и купчини по всички централни и не толкова централни улици на града?Това ли е представата ни за ЕВРОПЕЙСКИ град?
Надявам се отговорът ви да не е пак от сорта на "Въпросът ви ще бъде разгледан на сесията на общинския съвет по безопасност на движението" или нещо подобно!
Благодаря предварително!
Христо Бинев, 01.01.2014


Г-н Бинев, до края на месец януари ще бъде одобрен Генералния план за организация на движението на гр. Асеновград, в който е включен и забранителния режим за движение на превозните средства с животинска тяга. След неговото одобряване общинска администрация има готовност за поставяне на пътни знаци, забраняващи движението на каруци по централните улици на града и определяне на маршрути за тяхното движение по второстепенните улици.
Александър Бебев, _Дирекция "Финанси", 08.01.2014


На фона на всички коментари тук искаме да изразим голямата си благодарност на ръководството на ОДЗ"Зорница"и на нашите госпожи-Костадинова и Иванова,а също на лелята Шопова,които се грижат за нашите деца с огромно желание и професионализъм!На тях и на всички работещи в тази прекрасна,нова детска градина можем да кажем само едно огромно "Благодарим"
Група на доволните родители, 21.12.2013


Уважаеми родители,
Чудесен жест на благодарност! Сигурна съм, че има още много родители, които са благодарни и доволни от грижите, полагащи се за децата в детските градини на община Асеновград.
Величка Стойчева, _Дирекция "Хуманитарни дейности", 21.12.2013


Видях въпросите за детските градини.Отговорът за събирането на пари от родителите е един и същ-решение на родителския актив и желание на родителите.Въпросът ми е:
1.От къде родителите ще знаят,че трябват килими,пердета,букви за 3оо лв.
До сега винаги на родителска среща настойчиво ни е било казвано за какво да се събират пари.
Говорихте ли с произволно избрани от Вас родители.
Наистина ли сте убедена,че цялата инициатива идва от родителите.

Може би ще са нужни по-задълбочени проверки.

2.Прочтох въпроса и на г-жа Линчева от 22.11.2013г.Това което пише звучи много сериозно.Казвате,че ще извършите проверка.

Как ще намерите нарушения и злоупотреби.Ще извикате ли органи на които това им е работата.
К. П., 12.12.2013


Уважаема/и/ К.П.,
Най-напред искам да Ви уверя, че компетентните органи ще си свършат работата и ще установят дали има нарушения и злоупотреби, за които говори г-жа Личева.
Не случайно решенията за събиране на пари се вземат на родителските срещи. Там се вземат решения за събиране на пари по желание и там е мястото да заявите своя протест срещу това. Ако сумата е задължителна /каквато е таксата за посещение в детска градина / тя се плаща в касата на детското заведение, срещу нея получавате квитанция и не е необходимо решение на родителска среща.
Често повтарям отговорите си за събирането на пари, защото всеки родител трябва да знае,че не сте длъжни да плащате допълнителните средства, които събират родителските активи.
През м.Февруари или началото на м. Март в сайта на общината заедно с новите бюджети на детските градини ще публикуваме и информация за разходите, които са включени в бюджета на д. градини и такива, които не са включени.
Величка Стойчева, _Дирекция "Хуманитарни дейности", 20.12.2013


Удивявам се на администраторите на сайта,които си позволяват да пускат тук анонимни изказвания, на всичкото отгоре такива, които петнят честта на българския учител. Тези, които са недоволни, нека имат доблестта поне да си пишат имената, иначе е евтина клюка. Удивлявам се и на тази експертка Стойчева, която се тормози да им отговаря и вместо да защитава хората, заради които "аде хляб" е тръгнала срещу тях. Аз от години живея срещу директорката на Долни Воденската детска градина и с очите си не съм видяла къщата й да се е превърнала в палат. А за парите, които си присвоявали детските учители - не ви ли е срам да пишете простотии за хората, които възпитават децата ви и са повече с тях, отколкото вие самите?! Срамота! И най-срамното е, че кметът и антуражът му им се връзват, вместо да защитават учителите. Досега никоя власт не се е подигравала така с учителството, като тази. Но....идват избори.
Миленае Иванова, 13.12.2013


Уважаема г-жо Иванова,
Общинска администрация служи на гражданите в рамките на законите на страната.
В този смисъл изпълнявам своите задължения като държавен служител на ръководна работа и не бих си позволила действия извън тези, които са ми възложени.
Величка Стойчева, _Дирекция "Хуманитарни дейности", 20.12.2013


По повод написаното от В. Р. и Х.М. и всички там неизвестни, дали изобщо съществуват и от какво ги е свян да си пишат истинските имена, незнам...Искам да кажа: Умопомрачително е родители да са толкова незаинтересовани за благополучието на децата си, та посткоянно да хулят детските градини. Ами като толкова не ви отърват, гледайте си ги вкъщи, ама как ще си ходите с тях по кафета и барчета... И да си направите сметка, колко кафета сте джокнали днес, и на каква цена, и колко струва театърът в детската градина, който радва децата и ти образова, поне веднъж на два-три месеца. Ами колко книжки сте им купили в последно време на вашите сладуранчовци, знаете ли изобщо цените даже на тези - за рисуване. В тоя живот, всичко се плаща - и цигарите, и кафето, защо да не се плаща и театърът, и детските играчки, и английският, и снимките с Дядо Коледа. Ако не искате, просто не пращайте децата си в деня на празненствата, така със сигурност ще икономисате, но пък ще ви се развали удобството - ще трябва да си гледате отрочето през целия ден, вместо да шмиткате тук там с дружки по кафета. И претанете да плювате учителите, които се грижат целодневно детето ви да е щастливо, нахранено, научено и т.н. Тези хора са герои, при положение че са принудени да гледат по 30-35 деца заради стандарти на директори и бюджети. Въпреки това, те се грижат за децата и ги обичат, и им помагат да разбират, и им разказват приказки. Вие, колко приказки знаете, не тези от кафенетата, а детски.А разказвате ли ги?! Навярно не, защото ако купувахте книжки, щяхте да знаете, че цените им никак не са малки и какво да се прави, понякога и родители като вас, вместо за фантасмагории, трябва да се бръкнат и за книжки, с които учителката да занимава децата. Страшно и безочливо е някаква си величка Стойчева, която няма и час прекаран като учител в детска градина да се прави на великия ревизъор...Първо да изкара ден макар и в някоя забавачница, пък после да съди учителите... И още, не разбирам - Тя, като защитник на учителите ли се явява, или на родителите?! До колкото знам е сложена там да защитава интересите и на учителите, но не съм чул да се е прославила в тази си област. От върха е лесно да се критикува. Моля власт имащите да защитят веднъж и учителското съсловие. Защото, на следващите избори то може да е булшинство.
Гергана Христова, 13.12.2013


Уважаема г-жо Христова,
Съгласно Закона за местното самоуправление и местната администрация кметът на общината и общинската администрация, която подпомага неговата дейност са длъжни да защитават интересите на гражданите на цялата община, независимо дали са учители или родители.
Като подминавам обидите по мой адрес, искам да уверя всички, които ползват сайта на общината, че никой служител, в това число и аз, не си позволява да защитава едни граждани за сметка на други.
Величка Стойчева, _Дирекция "Хуманитарни дейности", 20.12.2013


Бях задал въпрос за духовата музика в Асеновград. Не съм доволен от формалния отговор. Аз искам да знам защо няма, а не дали "се е получило", или "не".
Христо Чипев, 11.12.2013


Уважаеми г-н Чипев,
За да се създаде духов оркестър в Асеновград е необходимо да има обществен интерес, професионалисти в тази област и сериозен финансов ресурс.
Община Асеновград би подкрепила подобна инициатива, но за сега тя не може да създаде и финансира общински духов оркестър.
Величка Стойчева, _Дирекция "Хуманитарни дейности", 20.12.2013


Страница: 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 

Официален сайт на Община Асеновград – пресцентър; обяви, търгове и конкурси; административни услуги; общински дейности – социални, младежки и спортни дейности, здравно обслужване, култура, образование, екология, туризъм; витруална приемна; форум...
Карта на сайта   |   Уеб дизайн ФракТайм