Начало   Обяви, търгове, конкурси   Профил на купувача   За контакти   Вашите въпросиТук може да задавате Вашите въпроси.
Вашият въпрос ще се появи в тази страница, заедно с отговора даден от специалист, в рамките на 7 работни дни!
Моля, задавайте само въпроси свързани с общината, за да получите отговор!
Моля, пишете на кирилица! За целта може да използвате бутона "Клавиатура"!
Задай въпрос
Клавиатура:

* Вашето име
* Въпрос


Страница: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 

Вашите въпроси

Здравейте, искам да попитам има ли пешеходни пътеки на моста до пазара, или няма? Ако има такива, защо не се опреснят, за да се забелязват от шофьорите. А, ако няма такива, защо не се сложат метални заграждения за пешеходците, които изкачат на платното, все едно си има пешеходна пътека. Предполагаме, че местните водачи са подготвени за изскачащи на пътното платно пешеходци, но преминаващите и гости на града шофьори не знаят, че там има (или пък не?) пешеходна пътека.
Надявам се за отговор в описания 7 дневен срок, както и за вземане на нужните мерки.
С уважение: Михайлов, Асеновград 9,05,2016г.
Христо Михайлов, 09.05.2016


УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН МИХАЙЛОВ,
На ул."Васил Левски" от двете страни на моста пешеходните пътеки са демаркирани, тъй като не съществуват по действащия генерален план за организация на движението. Община Асеновград е предприела необходимите действия за обезопасяване в съответствие с приетият бюджет на комисията по безопасност за 2016 г.
Ваня Костадинова Костадинова, _Дирекция "Управление на общински активи и транспорт", 11.05.2016


Здравейте,
Защо забранихте за паркиране ул 6ти Януари, като не сте осигурили места за паркиране на автомобилите. Гаражите продължават да се превръщат в магазини, а автомобилите на собствениците им да стоят по тротоарите.
Докога ще е това безхаберие?
Галина Георгиева, 28.04.2016


Уважаема госпожо Георгиева,
Улица "Шести януари" е част от републиканската пътна мрежа, път II-86-Пловдив-Смолян. Съгласно приетия и одобрен Генерален план за организация на движението по цялата улица са забранени престоя и паркирането на МПС.
Ваня Костадинова Костадинова, _Дирекция "Управление на общински активи и транспорт", 05.05.2016


Към кого да се обърнем за системно нарушаване на нощна тишина от питеино заведение,което е непосредтвено до входа жилищна сграда???
илиев кирил, 24.04.2016


УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ИЛИЕВ,
Съгласно Наредба за осигуряване и поддържане на обществен ред, чистота, организация и безопасност на движението на територията на Община Асеновград, контрола за нарушаване на обществения ред се осъществява от РУ"Полиция"-Асеновград.
Ваня Костадинова Костадинова, _Дирекция "Управление на общински активи и транспорт", 27.04.2016


Все още очаквам да получа някакъв отговор относно градския транспорт в града. Въпроса който зададох е кратък в него не съм описала състоянието на автобусите, които превозват пътниците и всички неудобства свързани с него. Надявам се скоро да получа отговор.
Галя Хаджиева, 12.04.2016


Уважаема госпожо Хаджиева,
Община Асеновград е обявила обществена поръчка за избор на изпълнител за възлагане на превозите по транспортните схеми. След приключване на процедурите, ще бъде сключен договор със спечелият изпълнител.
Ваня Костадинова Костадинова, _Дирекция "Управление на общински активи и транспорт", 22.04.2016


НАИСТИНА ЛИ ОБЩИНА АСЕНОВГРАД Е ГЛУХА И СЛЯПА ЗА СЪСТОЯНИЕТО НА ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ? КОЯ ТЕЛЕВИЗИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАЕМЕ С РАЗСЛЕДВАНЕ НА ТОЗИ ВЪПРОС,ЗА ДА ПОВЯРВАТ АСЕНОВГРАДЧАНИ,ЧЕ СА ПО-ЗНАЧИМИ ОТ НЕЧИИ ИНТЕРЕСИ?
ИРИНА ЛЕСОВА, 11.04.2016


УВАЖАЕМА ГОСПОЖО ЛЕСОВА,
Община Асеновград е предприела необходимите действия, а именно обявяване на обществена поръчка за избор на изпълнител за възлагане на превозите по транспортните схеми. След приключване на процедурите, ще бъде сключен договор със спечелият изпълнител.
Ваня Костадинова Костадинова, _Дирекция "Управление на общински активи и транспорт", 18.04.2016


Здравейте,
искам да попитам имали вече насрочен конкурс за превозвач по линията Асеновград-Стоево, и ако не,за кога се предвижда?
Петя, 24.03.2016


Община Асеновград е обявила обществена поръчка за избор на изпълнител за възлагане на превозите по транспортните схеми.
Ваня Костадинова Костадинова, _Дирекция "Управление на общински активи и транспорт", 18.04.2016


На 18.2. 2016г. изпратих въпрос в този сайт във връзка със затварянето на пешеходната пътека пред ТМАРКЕТ. Днес изминаха обещаните 7 работни дни за отговор........но отговор НИКАКЪВ!
Предполагам, тук се отговаря само на въпроси за детските градини!
С. Костадинова, 29.02.2016


Уважаема госпожо Костадинова,
пешеходната пътека на ул."Ал.Стамболийски" е премахната през 2016г., тъй като не съществува в Генералния план за организация на движението, приет през 2014г. Извършени са необходимите действия за нейното обезопасяване с поставянето на метални пана, които да предотвратят преминаването на пешеходците по пътното платно.
Ваня Костадинова Костадинова, _Дирекция "Управление на общински активи и транспорт", 18.04.2016


до кога щте ни возят тия строшени автобуси на тази фирма в с.мулдава
рамадан осман гунев, 12.04.2016


Уважаеми господин Гунев,
Община Асеновград е обявила обществена поръчка за избор на изпълнител за възлагане на превозите по транспортните схеми.
Ваня Костадинова Костадинова, _Дирекция "Управление на общински активи и транспорт", 18.04.2016


Здравейте!Искам да попитам как стоят нещата със местата за търговия със сергия при Бачковския манастир. Съответно какви документи са необходими, къде се подават и какви са цените за местата(заплащане на квадратен/линеен метър , месец/година).Благодаря предварително!
Александър, 22.02.2016


В съответствие с чл. 15, ал. 1 от Наредбата за условията и реда за извършване на търговска дейност на територията на Община Асеновград местата за извършване на търговска дейност на открито се определят по схема, одобрена от главния архитект на общината. В схемата подробно се описват мястото, неговото предназначение, съответстващите му площи и видовете съоръжения.
За алеята, представляваща подстъп към Бачковски манастир, няма изработена и одобрена от главния архитект на Община Асеновград схема.
Отделно от това същата представлява част от местен път, водещ началото си от с. Бачково до местност „Клувията”, който е предмет на съдебно производство, като към настоящия момент същото не е приключило с влязло в сила решение.
Предвид гореизложеното от Община Асеновград не би могла да бъде извършена регистрация на желаната от Вас търговска дейност.
Надя Иванова, _Дирекция "Управление на общински активи и транспорт", 26.02.2016


Кой проверява числеността на децата в детските градини?В някои детски градини се водят мъртви души и така се точат пари от държавата...Кога ще има строг контрол от общината?
Кацарова, 08.02.2016


Уважаема госпожо Кацарова,
За да бъде записано дете в детска градина, родителите подават молба. След като е записано детето, няма нормативна уредба, която да регламентира колко време то не трябва да посещава занятия в детската градина, за да отпадне. Родителя трябва да подаде малба за отписване на детето, защото в противен случай може да има претенции за нарушаване на човешките права, със всички произтичащи от това последствия.
За да намалим броя на деца, които са записани в детска градина, заемат място, но не посещават занятията, беше въведена постоянната такса от 10 лв. на дете за месец, която такса предизвика много спорове.
Няма как служебно да бъде отписано дете от детска градина. Няма дори система, в която да проверим детето в България ли е или в чужбина. Въпросът опира до съзнанието на родителите - те трябва да заявят, че детето няма да посещава д. градина и на негово място да бъде записано чакащо дете.
Величка Стойчева, _Дирекция "Хуманитарни дейности", 19.02.2016


Страница: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 

Официален сайт на Община Асеновград – пресцентър; обяви, търгове и конкурси; административни услуги; общински дейности – социални, младежки и спортни дейности, здравно обслужване, култура, образование, екология, туризъм; витруална приемна; форум...
Карта на сайта   |   Уеб дизайн ФракТайм